Ik ben An. Schrijven is mijn passie en mijn vak. Om mijn midlife te vieren, trakteerde ik mezelf op deze blog, waarin ik mijn levenservaringen neerpen. En wat heb ik al meegemaakt en bereikt in het leven? Dat is niet zo spectaculair. Ik ben een grijze muis, een huismus, een matig mens. Ik ben geen grote carrièrevrouw; ik verdien gewoon mijn boterham. Ik heb nooit drie maanden op mijn eentje dwars door Argentinië gebackpackt, maar ik heb al veel mooie dingen gezien in mijn buurlanden. Mijn grootste veldslagen lever ik in mijn huishouden en ik ben nog nooit buiten Europa geweest. 

Maar is mijn leven daarom minder compleet of sta ik aan de zijlijn? Ik dacht het niet! Terwijl ik sommigen ‘YOLO’ hoor roepen, als ze met een parachute uit een vliegtuigje springen, en ik anderen vol FOMO in hun burn-out zie tuimelen, verbeter ik mijn leven en mijn wereld zonder het uiterste van mezelf te vragen.

Ben jij er ook zo eentje? Dan verwelkom ik jou op mijn podium. Blijf in balans met jezelf, met je directe omgeving en met de wereld om je heen. Ontdek hoe je elke dag weer dit evenwicht kunt vinden op een gemakkelijke manier. Wees briljant in het eenvoudige en vind daarin rust en voldoening. Ontplooi je, maar vraag niet te veel van jezelf. Ontdek, maar creëer ook een thuis. Leef goed, maar in evenwicht met de wereld om je heen. Leef ten volle, maar met mate. Je hoeft geen uitblinker te zijn om te schitteren.