VVV fietsverhuur

VVV-fietsverhuurHuur een (elektrische) fiets bij de VVV en ontdek het historische Dordrecht, groene Biesbosch of de prachtige polders op eigen houtje. Nu met gratis knooppunten fietskaart van Dordrecht en omgeving!

VVV Dordrecht verhuurt Unisex fietsen voor € 11,- per dag. Stap je liever op een elektrische fiets dan is dat ook mogelijk voor € 24,- per dag. Een kinderzitje voor of achterop de fiets en je kunt erop uit.
Huur kinderzitje € 2,50 en fietstas € 2,-.

Liefst vantevoren reserveren.

Contactinformatie:
VVV Dordrecht
Spuiboulevard 99
Tel: 0900 46 36 888
E-mail: Info@vvvzhz.nl
Website: www.vvvdordrecht.nl

 

Nextbike
Nextbike fietsen bij VVVHuur snel en simpel een fiets met de app van Nextbike. VVV Dordrecht is een (virtueel) fietsdeelstation. 

Van het station naar VVV, van de Waterbus naar het centrum: op en neer in Dordrecht gaat het makkelijkst en snelst met de fiets. Helemaal handig is het als die fiets al voor je klaarstaat. Omdat je als bezoeker van de stad nou eenmaal geen fiets bij je hebt, of omdat die van jou in de schuur staat met een lekke band. En als je die fiets nou ook nog eens gratis mee mag nemen …

Veel fietsdeelstation: haal en breng je fiets waar je wilt
Met Nextbike heb je de vrijheid om een fiets te pakken van een van de vele fietsdeelstations in de stad. En om die weer in te leveren bij het deelstation van je keuze. Natuurlijk kun je je fiets halen en terugbrengen bij station Dordrecht. Maar er zijn ook (virtuele) fietsdeelstations bij Merwekade halte Waterbus, P + R Energiehuis, P + R Weeskinderendijk, Eindhalte Grevelingenweg buslijn 4, The Movies, VVV Dordrecht, Hollandse Biesbosch (halte Waterbus) en Bezoekerscentrum Biesbosch (Baanhoekweg 53)!

Eerste halfuur van je rit is gratis!
Duur? Helemaal niet. Je betaalt namelijk niet per dag, maar per halfuur. En het eerste halfuur is altijd gratis!  Zet jij binnen die 30 minuten de fiets weer terug bij een van de deelstations, dan kost de rit je dus niets. Je mag tot 4 keer per dag profiteren van het gratis halfuur.

Vier huurfietsen op één account
Om een Nextbike-deelfiets te huren, hoef je alleen maar een account aan te maken bij nextbike. Dat is gratis en gaat snel en makkelijk. Daarna kun je tot wel 4 fietsen tegelijk huren! Via de app kun je altijd zien waar en hoeveel deelfietsen er staan.

Meer informatie en/of account aanmaken

  • print
Content VVV Idee