Bike Store Dordrecht BV< Terug

Contactgegevens

Bike Store Dordrecht BV
Achterhakkers 73
3311 JA DORDRECHT
Tel 078 737 0338

Groep

Sport en Actief, Winkels

Type

Fietsverhuurbedrijf, Hobby/Vrije tijd, Sport/Outdoor, Vervoer

Omschrijving

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?
Bikesandlifestyle.nl heeft zich met meerdere winkels in Dordrecht in de loop der jaren geprofileerd als een echte fietsspecialist, waar het serviceniveau zeer hoog te noemen is. Bike Store Dordrecht is een frisse jonge en zeer hippe lifestyle winkel met een zeer ruim assortiment en een knipoog naar super trendy fietsen en accessoires. In de winkel vindt u een trendy steigerhouten interieur terug en proeft u de industriële sfeer.

Bike-Outlet Dordrecht in tegendeel is een eenvoudige maar doeltreffende winkel voor de klanten met een iets kleiner budget. Hier vindt u veel zeer scherp geprijsde fietsen. Dit kunnen overjarige A-merk fietsen zijn of speciaal voor u ingekochte partijen fietsen. Het motto hier is niet voor niets A-merk fietsen tegen B-merk prijzen! Met deze twee totaal verschillende winkels kunnen we de gehele markt bedienen en voor iedereen het juiste product bieden.

Onze 2 ruim bemeten en winkels bieden u voldoende keus. Wij hebben dan ook altijd +/- 350 fietsen op voorraad. Bij ons kunt u terecht voor de meest comfortabele stadsfiets, de hipste lifestyle fiets, de betrouwbaarste elektrische fiets, de lichtste hybride fiets, de meest flitsende sportfiets en ook de meest trendy kinderfiets. Verder bestaat ons assortiment ook uit vouwfietsen, tandems, ligfietsen, driewielers e.d. Ook voor onderdelen en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Met de ruim bemeten aantal meters stelling gevuld met de nieuwste trends op het gebied van onderdelen en accessoires wordt de keuze wel erg gemakkelijk. Met een diverse keuze van alleen maar topmerken is er altijd wel iets te vinden naar uw smaak. Dat een fiets niet alleen maar een vervoersmiddel is, weten we als geen ander bij onze winkels. Wij volgen dan ook de laatste trends op het gebied van fietsen, onderdelen en accessoires, maar ook in de werkplaats, het hart van ons bedrijf. Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij alleen maar samen met topmerken waaronder: • Fietsen en elektrische fietsen van o.a.: Trek, Giant, Cortina, Cortina Ecomo, Qwic, BSP, Brik, Johnny Loco, Alpina, BH bikes, Electra, Lief! en onze bakfiets van Dolly
• Regen- en fietskleding van AGU, Davanti en Happy Rainy Days
• Onderdelen en accessoires (ook sportief) van onder andere: Simson, Cordo, Topeak, Shimano en Brooks
• Fietstassen van: Basil, New looxs, Fastrider, Brooks, Thule en Agu

Kortom bij ons koopt u een prima kwaliteitsfiets of een correct passend onderdeel of accessoire. Bike Store Dordrecht is de lifestyle fietsenwinkel voor de regio Drechtsteden en Bike-Outlet Dordrecht is uw voordeelwinkel voor de regio Drechtsteden. Wij staan voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Nieuwsgierig geworden?
De trendy nieuwe winkel van Bike Store Dordrecht is zeker uniek te noemen. U bent van harte welkom op de Achterhakkers 73 te Dordrecht. Bike-Outlet Dordrecht is gevestigd op de Mariannestraat 2 te Dordrecht. Bent u op zoek naar de scherpste prijs, kom dan zeker langs.

Openingsdata en tijden

dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
09:00 - 17:00

Overige informatie

Recreatie
Verhuur fietsen
Ja
Regio
Regio
drechtsteden
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden
Contant
PIN
Winkel
Type winkel
fietsen
Tweewielers
Acceptant Nationale Dinercheque
Nee

Locatie op kaart

  • print