Posthuijs op Locatie< Terug

Contactgegevens

Party & More
Noordzijde 23B
2969 AR OUD-ALBLAS
Tel 0184 701 094

Groep

Bedrijven ter plaatse, Kleine horeca, Verhuurbedrijven

Type

Catering, Evenementenbureau, Verhuurbedrijf overige

Omschrijving

Posthuijs op Locatie een party catering en –verhuur bedrijf welke flexibiliteit, kwaliteit & gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Binnen het bedrijf staan de 4 woorden Partyplanning, Verhuur, Catering & Evenementen centraal. Samen met een enthousiast team weten zij van elk feest een onvergetelijke ervaring te maken! Of het nu gaat om de verzorging van een catering of de organisatie van een groots evenement, Posthuijs op Locatie staat garant voor een persoonlijke en professionele samenwerking. Dankzij de jaren lange ervaringen in de horeca, catering & evenementen branche is voor Sebastiaan de Heer & Breggie Uitman in 2007 het idee ontstaan om de organisatie op locatie met eigen idee & passie voor het vak uit te werken. Het idee kreeg zijn start in de huiskamer & werd uitgewerkt in een boerenschuur. Het idee bleek een succes in de omgeving. Na vier jaar kon de boerenschuur niet meer aan de eisen van deze succesvolle onderneming voldoen. De schuur werd ingeruild naar een functioneel pand met ruimte voor zowel opslag als kantoor. Met een mooie opening op 2 april 2011 werd er gewerkt aan nieuwe thema’s, grote evenementen en smakelijke cateringen. Om de passie van de partyservice en de horeca te kunnen delen hebben wij sinds  01-01-2014 een mooie locatie erbij waar we onze borrels, bruiloften, feesten en partijen zelf kunnen verzorgen. De keuken en het kantoor zijn verhuisd naar Groot-Ammers. De verhuurmaterialen worden voor u klaar gezet of bezorgd vanaf Groot-Ammers en ons kantoor is 5 dagen geopend boven Het Posthuijs te Groot-Ammers. Onze catering wordt verzorgd en bezorgd vanuit de keuken van ons eetcafé.

Catering

Smaken verschillen, daarom biedt Posthuijs op Locatie voor elke gelegenheid een passend cateringvoorstel. Voor zowel de particuliere of zakelijke markt verzorgen wij graag het diner, buffet, barbeque, live cooking of evenementencatering. Party & More brengt samen met uw wensen de beleving tot het kookpunt!

Verhuur
Posthuijs op Locatie beschikt over een breed aanbod verhuurmaterialen. Zowel de particuliere sector als de zakelijke sector zijn bij ons aan het juiste adres. Met onze verhuurmaterialen geven wij complete invulling van uw evenement thuis of op locatie verzorgen. Elke locatie behoeft een inrichting en decoratie op maat. Posthuijs op Locatie denkt graag met u mee, neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen in een persoonlijk gesprek. Ons team beantwoordt uw vragen en wensen met een persoonlijke en professioneel advies.

Wij verzorgen de regio's
Groot-Ammers, Gelkenes, Nieuwpoort, Langerak, Brandwijk, Streefkerk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Giessenburg, Noordeloos, Hoornaar, Wijngaarden, Schelluinen, Hoogblokland, Nieuwland, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Gorinchem, Werkendam, Woudrichem, Raamsdonksveer, Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik ido Ambacht, Oostendam, Rijsoord, Zwijndrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Slikkerveer, Barendrecht, Bergambacht, Bergstoep, Stolwijk, Schoonhoven, Polsbroek, Molenwaard, Alblasserwaard, Vijherenlanden, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en verder.

Locatie op kaart

  • print