Breakout (Dordrecht)< Terug

Contactgegevens

VVV Zuid-Holland Zuid
Spuiboulevard 99
3311 GN DORDRECHT
Tel 078 632 2422
Tel 078 632 2477

Groep

Groepsarrangementen en activiteiten

Type

Actief en Sportief, Excursie, Tocht

Omschrijving

Wil jij de leukste plekken in een stad ontdekken maar ook een spannend spel spelen? Tijdens Breakout ga je de politie helpen bij het opsporen van Karel. Karel is ontsnapt uit de gevangenis en de vraag is: waarom, want hij had zijn gevangenisstraf bijna uitgezeten! Wegens grote drukte bij de politie heeft de zoektocht naar Karel niet de hoogste prioriteit. Maar deze crimineel moet wel gepakt worden! Help jij de politie zoeken?

In Breakout ga je in groepjes op pad langs mogelijke schuilplaatsen van Karel. De teams hebben onderling veel contact met elkaar, zodat nieuwe informatie met elkaar wordt gedeeld en jullie samen Karel kunnen insluiten. Met behulp van een smartphone zit je hem al snel op het spoor. Karel is echter een snelle jongen en laat zich niet snel pakken. Gelukkig kun je hem middels een zender volgen, dus zie je waar hij zich ongeveer bevindt in de stad. Je ontvangt ook regelmatig korte filmpjes met een update en je krijgt berichten vanuit het hoofdkantoor van de politie. Lukt het jullie om Karel te vinden en te achterhalen waarom hij ontsnapt is? En….is dit grote mysterie dan opgelost of….toch niet?

Prijzen

Prijs vanaf
€ 39.50
groepen vanaf
15 personen

Inclusief 2 consumpties. Reserveringskosten:1 bouwsteen of stadswandeling € 10,00, bij meerdere bouwstenen of een complete dagtocht € 20,00.

Overige informatie

Cultuur
Reserveren
reserveren voor groepen verplicht

Locatie op kaart

  • print