VVV Cadeaukaart accepteren?

VVV cadeaukaart accepteren bedrijvenKlanten willen ‘m graag bij jou besteden

De VVV Cadeaukaart is de grootste cadeaukaart van Nederland. 
De cadeaukaart kan niet alleen besteed worden in winkels, dierenparken, sauna’s, theaters musea en pretparken, maar ook in honderden webshops.
Dat maakt de VVV Cadeaukaart uniek.

Het leukste cadeau
Jaarlijks gaan miljoenen VVV Cadeaukaarten over de toonbank. Want de VVV Cadeaukaart is leuk om te geven én om te krijgen. De ontvanger kan kiezen uit duizenden bestedingspunten. Zorg ervoor dat hij binnenkort ook bij jou terecht kan!

De voordelen van de VVV Cadeaukaart

  • De grootste cadeaukaart van Nederland.
  • 4,5 miljoen VVV Cadeaukaartklanten.
  • Goed voor jaarlijks meer dan 235 miljoen extra omzet bij winkels en webshops.
  • Gegarandeerde wekelijkse uitbetaling.
  • Geen administratieve rompslomp.

Profituur nu!
Je bent razendsnel vindbaar op de VVV Cadeaukaarten website waar consumenten het saldo van hun cadeaukaart checken en kijken waar zij hun kaart kunnen besteden. Met één klik vinden ze zo jouw winkel of webshop, shoppen gaat dus in één moeite door. Bovendien is de VVV Cadeaukaart een veilige kaart. De kaarten heeft het EGI-waarborg; uitbetaling is dus gegarandeerd.

Provisie
De VVV Cadeaukaart rekent alleen provisie over de nominale kaartwaarde. Dus niet op de extra besteding die een klant met een cadeaukaart doet in jouw winkel. Stel dat een klant met een VVV Cadeaukaart van € 25 een aankoop doet van € 60, dan betaal je alleen 10% provisie over de waarde van de cadeaukaart = € 2,50. De provisie bedraagt dan € 4,2%.

Meld je aan!
Wil jij ook profiteren van de extra omzet die VVV Cadeaukaart klanten jou brengen? Meld je dan aan via vvvcadeaukaarten.nl/aansluiten-via-vvv. Vul bij naam VVV in: VVV Zuid-Holland Zuid en bij contactpersoon VVV: Mevr. G. den Haan.
De eenmalige aansluitkosten bedragen € 49,95, exclusief BTW.

Lees meer >

  • print