Wandelarrangement De Moderne Pelgrim< Terug

Contactgegevens

B&B De Uitspanning
Buitenhaven 10
2965 AE NIEUWPOORT
Tel 0184 602 881

Groep

Verblijfsarrangementen

Type

Verblijfsarrangement

Omschrijving

Dag 1: Na aankomst in B&B De Uitspanning kunt u in alle rust het kleine vestingstadje Nieuwpoort verkennen. Aan de hand van een wandelgids met beschreven route en leuke achtergrondinformatie komt u langs het fraaie stadhuis waarin het historisch museum ‘Het Stadhuis’ is gevestigd, over de stadswallen, langs de grachten en de vele gerestaureerde monumenten, zoals het Arsenaal en de Waag.
Dag 2: De gastvrouw brengt u per auto naar het gewenste startpunt van uw wandeling (op ca. 20 KM rond Nieuwpoort) en heeft u de gehele dag om de gekozen etappe af te leggen. B.v. van Boven-Hardinxveld naar Nieuwpoort of vanaf Haastrecht naar Nieuwpoort. Dat zijn 2 etappes op het Pelgrimspad die naar Nieuwpoort leiden. Na een dag wandelen is het goed overnachten in deze B&B. Nieuwpoort e.o. biedt voldoende gelegenheid voor een gezellig diner in een van de kleine restaurantjes.
Dag 3: Voldoende uitgerust? Na een uitgebreid ontbijt en check-out brengt de gastvrouw u wederom naar een gewenst startpunt op de route. Eind van de middag arriveert u dan weer in Nieuwpoort om uw auto met bagage op te halen en af te reizen.
Arrangement voor twee personen vanaf € 160,00 inclusief:
2 x overnachting in Bed & Breakfast De Uitspanning
2 x ontbijt in Bed & Breakfast De Uitspanning
2 x vervoer naar het gewenste startpunt op het Pelgrimspad
1 x lunchpakket
1 x wandelgids met informatieve route door vestingstadje Nieuwpoort
Informatiebrochures met toeristische tips en bezienswaardigheden in de omgeving

Het arrangement is te boeken tot 4 personen.

Overige informatie

Ligging
In het centrum
Ja

Locatie op kaart

  • print