Dordrecht “Verrassend Anders”< Terug

Contactgegevens

VVV Zuid-Holland Zuid afdeling groepsdagtochten
Spuiboulevard 99
3311 GN DORDRECHT
Tel 078 632 2422
Tel 078 632 2477

Groep

Groepsarrangementen en activiteiten

Type

Arrangement, Culinair, Rondleiding

Omschrijving

Dordrecht leren kennen op een andere manier? Deze tocht neemt u mee voor een wandeling door Hollands oudste stad, een heerlijke lunch in de Witten Haen en een rondleiding en proeverij door distilleerderij Ruttte!

10.30 – 11.00 uur
U wordt voor een chocolade proeverij en één kop koffie/thee ontvangen bij ‘nJoy Chocolate. Zodra u bij ‘nJoy Chocolate binnenstapt komt de geur van chocolade u tegemoet. U ziet de bedrijvigheid van het productiegedeelte van deze vestiging. Hier wordt u opgehaald door de VVV-gids.
11.00 – 12.30 uur
Een VVV-gids neemt u mee voor een wandeling door Hollands oudste stad met haar roemrijk verleden. Tijdens uw wandeling kunt u een bezoek brengen aan de Grote Kerk. 
12.30 – 14.00 uur
In de Witten Haen wordt u door de enthousiaste horecamedewerkers, waaronder mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders, ontvangen voor uw ‘kakellunch’. Via de statige entree van dit pand komt u terecht in dit sfeervolle restaurant, gelegen in hartje centrum. 
14.15 – 15.45 uur
Sinds 1872 worden in de distilleerderij in de Vriesestraat jenevers en likeuren gestookt. Nog steeds worden de producten van Rutte op ambachtelijke wijze gemaakt uit natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en vers fruit. De sfeervolle winkel en proefkamer hebben het goede van de traditie behouden.

Tijdens een bezoek krijgt u uitgebreid uitleg over hoe de bijzondere dranken geproduceerd worden en kunt u een blik werpen op de ketels in de distilleerderij. Natuurlijk sluit u af met een proeverij!

Inclusief
- 1 keer koffie / thee met chocoladeproeverij 
- Stadswandeling 
- Lunch
- Proeverij bij distilleerderij Rutte & Zn.

Bijzonderheden
Op zaterdag komt er voor groepen onder de 20 personen een toeslag bij voor de distilleerderij, zij hanteren op zaterdag namelijk een minimum van 20 personen.

Prijzen

Prijs vanaf
€ 50.75
groepen vanaf
14 personen

Reserveringskosten: 1 onderdeel: € 8,00 2 onderdelen: € 14,00 3 of meer onderdelen: € 18,00

Locatie op kaart

  • print