Kerstconcert< Terug

3271 BH MIJNSHEERENLAND
Tel 06 43778829

Klassieke muziek, Muziek overig

Met medewerking van de sopraan Mirjam Lo Tam Loi en Joop Bonebakker op dwarsfluit verzorgt het Hoekschewaards Operakoor Euphonia een kerstconcert. De muzikale leiding is in handen van de vaste dirigent Jurate Haasdijk en voor de pianobegeleiding zorgt Jeroen Liedorp.
Het concert heeft een zeer afwisselend karakter. Twee uitersten zijn bijvoorbeeld het Ave Maria van Giulio Caccini tegenover Together at Christmas dat bestaat uit een medley van Amerikaanse evergreens zoals Let it snow en Have yourself a merry little Christmas.
Hoogtepunt vormt de uitvoering van de prachtige Weihnachtsmesse van Franz Gruber. Deze mis wordt niet vaak uitgevoerd maar is zeer de moeite waard. Niet echt moeilijk maar ligt wel prettig in het gehoor. Natuurlijk ontbreken ook Bach en Händel niet.

Openingsdata en tijden

zaterdag 7 dec 2019