Bezoek Pakjesboot 12 (Sinterklaasjournaal)< Terug

Contactgegevens

't Vlak
Vlak 11
3311 AT DORDRECHT
Tel 010 415 6600

Groep

Evenementen

Type

Jeugdfestival

Omschrijving

Bezoek de échte Pakjesboot 12, bekend van het Sinterklaasjournaal.
Tijdens deze Pakjesbootdagen nodigt Sinterklaas kinderen uit om samen met hun papa en mama, oma of opa of anderen aan boord een kijkje te komen nemen. Heb jij altijd al eens willen kijken wat er zich allemaal aan boord van Pakjesboot 12 afspeelt? Grijp dan nu je kans en kom één van deze dagen aan boord.
Aan boord kunnen bezoekers een kijkje nemen in de vertrekken van Sint en zijn Pieten, in de bakkerij kunnen er pepernootjes gebakken worden en natuurlijk mag een kijkje in het ruim vol cadeautjes niet ontbreken.

Openingsdata en tijden

donderdag 5 dec 2019
15:30 - 18:30

Prijzen

Kies datum, tijdstip en het aantal personen en voeg toe aan uw winkelmandje. Wilt u verschillende ticketsoorten bestellen, herhaal dan het proces voor een andere ticketsoort (via het blauwe Pakjesbootdagen-logo in de linkerbovenhoek komt u weer terug op de reserveringspagina). U betaalt met iDeal.

Overige informatie

Cultuur
Genre
Jeugd
Reserveren
reserveren verplicht
Informatie kaartverkoop
Alle bezoekers van 2 jaar en ouder dienen een ticket te kopen: of als Kind (2 t/m 12 jaar) of als Standaard (13 jaar en ouder). Voor kinderen op de arm tot 2 jaar dient u ook een ticket te reserveren, dit ticket is wel gratis.
Doelgroep
kinderen
Ja
gezinnen
Ja
Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop
Online kaartverkoop

Locatie op kaart

  • print