Wil je een link naar jouw blog vanuit een website met DA 33 en DR 41? Dat kan! Door een gastblog te schrijven op VVVzHZ.nl. Het kost je alleen wat tijd en inzet. Verder niets. Zo ga je te werk.

Een gastblog schrijven voor VVVzHZ.nl: alleen voor bloggers

Wil je een gastblog schrijven voor VVVzHZ.nl, vanwaaruit je gratis een of twee links plaatst naar je eigen blog? Dan moet je aan een belangrijke voorwaarde voldoen: de links in je gastblog gaan naar een blog.

Vanuit VVVzHZ linken naar een webshop, een bedrijfswebsite of de website van een andere commerciële partij kan niet gratis. Neem contact op voor een offerte.

Waarover schrijf je een gastblog?

VVVzHZ is een inspiratieplatform voor mensen die zichzelf, hun leven en hun wereld willen verbeteren zonder daarbij in overdrive te gaan. Binnen dit thema zijn er duizenden onderwerpen te bedenken.

Bijvoorbeeld: waarom een reis rond de wereld in tachtig dagen, als er in je buurlanden ook mooie dingen te zien zijn? Vooral omdat je deze kunt bezoeken op een meer ontspannen en een meer ecologische manier! Dat is een voorbeeld in de categorie ‘je wereld’, maar je hebt ook de categorie ‘jij’ en ‘je huis’.

Deze stukjes op de homepagina vatten het thema van VVVzHZ samen:

Lees ook enkele blogs om meer inspiratie te krijgen. Deze zijn erg passend:

Zoals je ziet, mag er ook wat humor in, maar dat is geen must. Voel je vooral vrij!

Wat lever je aan?

 1. Ik verwacht van jou een goed geschreven tekst van minimum 600 woorden. Doe er ook een meta-beschrijving van 155 karakters bij. Ontdek hier hoe je een goede meta-beschrijving maakt:
 2. De tekst moet uniek zijn, dit wil zeggen: mag niet al ergens anders gepubliceerd zijn. Ik doe een plagiaatcontrole vooraf en weiger je tekst als hij duplicate content blijkt te zijn.
 3. Schrijf volgens de regels van de SEO en geef me je belangrijkste zoekwoord mee. Dat steek ik dan in mijn SEO-plugin.
 4. Stuur minimum 3 foto’s mee en bij langere teksten meer. Snijd de hoofdfoto al op 1920 pixels breed en 750 pixels hoog. De andere foto’s op 1000 pixels breed en 666 pixels hoog. De foto’s moeten rechtenvrij zijn. Het mogen gratis stockfoto’s zijn, maar neem dan niet de eerste de beste die je vindt en die al op duizenden andere websites staan. Graaf een beetje dieper in de bestanden van Pixabay, Pexels e.d.m. en haal er iets uit, wat nog niemand anders heeft gebruikt. Je mag ook eigen foto’s aanleveren. Laat me dan ook even weten welke credits ik er mag onder zetten, bvb. © Jouw Naam

Wat krijg je in ruil?

 1. Plaatsing van jouw blog met maximum 2 do-follow links naar jouw website op een blog met DA33 en DR41
 2. Jouw tekst en links blijven staan tot zolang VVVzHZ.nl in mijn bezit is. (Lees hierover meer in de algemene voorwaarden.)
 3. Schrijfadvies: ik ben een copywriter. Ik lees je tekst na en als ik taalkundige verbeteringen aanbreng, laat ik je dat weten, zodat jij er ook wat aan hebt.

Klaar om een gastblog te schrijven? 

Stuur mij dan:

 • een goed geschreven, unieke SEO-tekst van minimum 600 woorden met max. 2 links naar je eigen blog en een meta-beschrijving
 • minimum 3 foto’s, zo origineel mogelijk en op maat gesneden (zie hierboven)
 • het belangrijkste zoekwoord

Ik weiger jouw gastblog: 

 • als het artikel van onvoldoende kwaliteit is
 • als de inhoud te ver af staat van het thema van VVVzHZ
 • als er sprake is van duplicate content

Vanaf het moment dat jouw artikel op VVVzHZ gepubliceerd is, kan je het niet meer terugeisen of ergens anders publiceren. Het staat je wel vrij om de link van jouw gastblog op mijn website te delen op de kanalen van jouw keuze.

Ik heb de vrijheid relevante externe en interne links in het artikel te plaatsen.

Vragen, opmerkingen, suggesties? Stuur een mail naar info@vvvzhz.nl.