Binnenkort te zien in Theater De Willem

dinsdag 15 sep 2020

Het nieuwe theaterseizoen van Theater De Willem gaat binnenkort weer van start. Kaarten voor voorstellingen vanaf september t/m december zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.theaterdewillem.nl.

Binnenkort te zien zijn onder andere:

De Grote Haay - Het Veterstrikconcert (2+)
Za. 26 september, 14.00u
Het Veterstrikconcert is een echt popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren. Oude bekende kinderliedjes als Op Een Grote Paddenstoel en In Een Groen Knollenland, afgewisseld met nieuwe liedjes uit Pluk van de Pettenflet en Kikker. En tussendoor worden korte verhalen voorgelezen. Zo maakt theatergroep De Grote Haay een feestje voor jong en oud van deze heerlijke voorstelling.

Alfred van den Heuvel e.a. - Een Leven Samen
Vr. 2 oktober, 19.30u en 21.30u
Julius en Ina zijn een jaar of 70 en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Ze delen een leven samen, maar dat weten ze niet meer zo goed. Iedere morgen ontmoeten ze elkaar voor het eerst, hebben ze eindeloze gesprekken en worden ze verliefd. En ’s avonds nemen ze afscheid en vergeten elkaar weer. Een bitterzoete, intieme en liefdevolle musical met Doris Baaten, Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Ara Halici.

Jandino Asporaat - Opgefokt
Do. 8 oktober, 19.30u en 21.30u
“Wen er maar aan, dit is het nieuwe normaal.” Jandino had nooit gedacht dat hij het ooit zou zeggen, maar vroeger was alles beter. Hij is er klaar mee, hij laat zich niet langer opfokken. Hij gaat liefhebben als zijn moeder en feesten als zijn vader. Lachen als zijn opa, koken en vreten als zijn oma. Kortom: lekker leven, ze zoeken het maar uit.

Francesco Daniel - I Want More
Vr. 9 oktober, 20.15u
Troubadour Francesco Daniel speelde al vaak in Theater De Willem o.a. met het Groot Orkest van Excelsior, maar kan nu, door zijn deelname aan de SBS kijkcijferhit We Want More ook op eigen kracht een zaal boeien. Met zijn eigen energieke liedjes en zorgvuldig uitgekozen covers gaat Francesco nu op de I Want More Theatertour. Francesco biedt samen met zijn muzikale vriend gitarist Nicolas Joan een veelzijdige show waarin zij het concept van We Want More volgen en nummers uit verschillende genres zullen spelen. Daarbij is er ook nog een verrassend gastoptreden van niemand minder dan Bert Heerink! Een intiem akoestisch theaterprogramma vol muziek en plezier voor iedereen!

Ellen Pieters e.a. - De Grote Drie in Concert
Za. 10 oktober, 19.30u en 21.30u
Eerst was er de succesvolle musical De Grote Drie. Juichende recensies, alleen maar blije gezichten en een Musical Award voor beste musical. Nu is er de concertversie. Met alle mooie liedjes uit het leven van theatervedettes Adele Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong, van ‘De Minutenwals’ tot ‘Dobbe, Dobbe, Dobbe’. Met o.a. Ellen Pieters, Frederique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth. Een blije musical over het mooiste concert ooit, dat nooit heeft plaatsgehad.

Foto: de Grote Drie, fotograaf: Robin Kamphuis.