Voorstellingen en concerten bij Kunstmin beginnen al vanaf 4 september

maandag 20 jul 2020

Kunstmin is al gestart met de online kaartverkoop van circa 70 voorstellingen en concerten die dit najaar zoals altijd gastvrij, maar dit seizoen ook coronaproof, plaatsvinden in de Schouwburg en in het Energiehuis. Het programma is te bekijken en te bestellen via www.kunstmin.nl

Eerder dan vorige seizoenen opent Kunstmin dit seizoen begin september, namelijk op vrijdag 4 september, met de energieke show ‘Alles-Hop!’ van Ellen ten Damme.

Bezoekers krijgen hun plaats bij binnenkomst toegewezen, de voorstellingen worden zonder pauze gespeeld, consumpties mogen mee de zaal in, en sommige cabaret en showvoorstellingen worden twee keer per avond gespeeld. Dit najaar is het aantal beschikbare plaatsen voor de verkoop slechts een kwart van de reguliere capaciteit bij Kunstmin. Zodat bezoekers op veilige, 1.5 meter afstand van elkaar kunnen plaatsnemen. 

Topentertainment
Allez-Hop!’ is de nieuwste energieke, sfeervolle en exotische show van topentertainer Ellen ten Damme. Samen met vier muzikanten van muziekensemble The Magpie Orchestra brengt ze de beste nummers van haar vorige, succesvolle programma’s ‘Paris-Berlin’ en ‘Casablanca’ ten gehore. 

  • print