Geldigheidsduur Podiumkaart verlengd

donderdag 2 apr 2020

Het theaterseizoen 2019-2020 kwam in maart door de coronacrisis abrupt ten einde. Theaters, poppodia en concertgebouwen komen hierdoor in de top van hun seizoen drie maanden stil te liggen. Voorstellingen en concerten zijn geannuleerd of verplaatst en vele nieuwe seizoensbrochures zijn on hold gezet. Een besluit dat uiteraard genomen moest worden omdat gezondheid voorop staat. De zalen blijven dicht tot dat de deuren weer veilig open kunnen voor het publiek.

Wat betekent dit voor alle Podium Cadeaukaarthouders en - kopers?
Podium Cadeaukaart komt haar cadeaukaarthouders, -kopers én aangesloten podia in deze roerige tijd graag tegemoet. Want het laatste waar iemand zich nu zorgen over moet maken is de geldigheid van een cadeaukaart.

•  Alle mensen in het bezit van een geldige (nog actieve) Podium Cadeaukaart hebben automatisch 4 extra maanden bij hun huidige geldigheidsduur opgeteld gekregen.
  • Alle Podium Cadeaukaarten die vanaf 3 april 2020 worden aangeschaft in de winkels, bij podia of via de website van Podium Cadeaukaart, hebben een extra lange geldigheidsduur: 3 jaar en 4 maanden.
  • Deze actie blijft van kracht totdat het kabinet aangeeft dat de podia hun deuren weer mogen openen voor publiek.

Hét cadeau om samen naar uit te kijken!
Juist in deze tijd is het fijn om iemand een bijzonder cadeau te geven omdat je hem/haar mist, wilt bedanken of juist sterkte wilt wensen. Een cadeau om (samen) naar uit te kijken, een avond uit naar theater of concert.
Bestel je Podium Cadeaukaart bij VVV