Voorverkoop Live at Wantij bij VVV

dinsdag 3 dec 2019

Kensington, De Dijk, Suzan & Freek en Tim Akkerman & The Ivy League zijn de artiesten die op vrijdag 12 juni te zien zijn tijdens de vierde editie van Live at Wantij in het Wantijpark in Dordrecht. Zaterdag 7 december om 9:00 uur start de kaartverkoop online en bij de VVV op de Spuiboulevard in Dordrecht. Een dag eerder is de Early Bird verkoop waarvoor mensen zich op liveatwantij.nl kunnen aanmelden.

Kensington is terug!! ‘Mucho respect for partying your asses off in this horrible weather, you rule!’ schreven ze op hun social media na afloop van hun optreden op Live at Wantij in 2018. Een editie waarbij alle kaarten in twee uur uitverkocht waren. De verbroedering die die avond ontstond in de regen zal iedereen die erbij was zich nog wel herinneren. 

Ook De Dijk behoeft weinig introductie. Al sinds de begin jaren ‘80 maken ze de Nederlandse podia onveilig met hun hits als ‘Ik kan het niet alleen’, ‘Als ze er niet is’ en ‘Bloedend hart’. In totaal staan ze met al hun nummers meer dan 200 keer in de top 2000! In november stonden ze nog in een uitverkocht Bibelot en dit jaar voor het eerst op Live at Wantij. 

Voor Suzan & Freek is Live at Wantij niet nieuw. In 2018 was Live at Wantij één van hun eerste festivals en verzorgden ze de opening met hun (toen nog) covermuziek. Inmiddels hebben ze een eigen album met meerdere hits, waaronder ‘Blauwe dag’ en ‘Als het avond is’. Per maand luisteren er 1,8 miljoen mensen op Spotify naar hun muziek! 

Tim Akkerman is een muzikant en singer songwriter. Hij werd bekend als leadzanger en gitarist van de band DI-RECT, waar hij in 2009 mee stopte. Dit jaar deed hij mee aan het programma de beste zangers en tourt hij met zijn band The Ivy League langs verschillende theaters en festivals. Ook bracht hij in 2019 een nieuw album uit, genaamd ‘Lions Don’t Cry’. 

Live at Wantij vindt dit jaar voor vierde keer plaats, de laatste twee edities waren uitverkocht. Dennis Weening is er voor de derde keer bij als presentator. Er is in totaal plaats voor 9.500 mensen. 

VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99, 3311 GN Dordrecht, 0900-4636 888, info@vvvzhz.nl . Zaterdag 7 december geopend vanaf 9.00 uur.

Fotograaf: Wouter van der Hoeven.

  • print