Nieuwe seizoensbrochure Kunstmin

maandag 6 mei 2019

Dordtenaren aan het woord in nieuwe seizoensbrochure van Kunstmin

De nieuwe seizoensbrochure van Kunstmin voor 2019-2020 is uit. Het complete nieuwe seizoen dat Kunstmin in Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis presenteert is eveneens te vinden op www.kunstmin.nl

Sinds vandaag is de kleurrijke Kunstmin seizoensbrochure beschikbaar. Daarin zijn schitterende foto’s van Dordtenaren en interviews die Kunstmin met hen had, zoals actrice Astrid van Eck en chef-kok Cees ‘DeliCees’ Timmermans, opgenomen. Elk van de zes geïnterviewde Dordtenaren werkt samen met Kunstmin aan programma’s en heeft een speciale band met podiumkunsten en met Kunstmin in het bijzonder.

Ook interviewde Kunstmin artiesten, waaronder actrice en zangeres Hadewych Minis, en zangeres en presentatrice Giovanca, alsook ‘Brimstone’ en ‘Oorlogswinter’ filmregisseur Martin van Koolhoven. Zij en nog meer artiesten gingen speciaal voor Kunstmin op de foto en vertellen over hun band met Kunstmin en met theatermaken. Al deze geïnterviewde artiesten komen in seizoen 2019-2020 naar Kunstmin.

De brochure is een bladerboek met het volledige theaterprogramma van Kunstmin. Je vindt er niet alleen de programma’s van landelijk bekende artiesten en toneelspelers maar ook de line-up van eigen Kunstmin producties als ‘Kunstmin Live’ en de nieuwste regionale Kunstmin kerstproductie. Dave von Raven, de leadzanger van De Kik, is de eerste hoofdgast in de talkshow serie Kunstmin Live met Marjolein Meijers en Kees Thies als vast interview duo. De nieuwste muzikale familie feelgood kerstproductie in december 2019 van Kunstmin is er eentje boordevol slimme streken, en draagt de naam: Reina de Fox. Kunstmin belicht in de brochure ook geheel nieuwe co-producties, zoals met de Dordtse musicus Carlo de Wijs, en een programma-serie samen met het Dordrechts Museum.

Kaarten voor 2019-2020 zijn te koop vanaf donderdag 9 mei om 11:00 uur via www.kunstmin.nl.
De gratis brochure is verkrijgbaar via info@kunstmin.nl of af te halen bij de Receptie & Kassa  van Kunstmin in het Energiehuis en de VVV in Dordrecht.

  • print