Stadswandeling Dordrecht

woensdag 5 sep 2018

Dordrecht stad aan het water
Hollands oudste stad ligt op een eiland, omsloten door brede rivieren. Duizend monumenten, historische binnenstadhavens en een geweldige sfeer bepalen het karakter van deze eeuwenoude havenstad. Over de langdurige geschiedenis van Dordrecht valt heel veel te vertellen. Verken de stad onder leiding van een gids of ontdek de stad op eigen houtje.

Onder leiding van een gids
Individuele wandelaars kunnen in september iedere woensdagochtend om 11:00 uur aansluiten bij één van onze VVV gidsen. De gids neemt u in 1,5 uur mee door het heden en verleden van Dordrecht en vertelt de mooiste verhalen over de monumenten en bezienswaardigheden van Dordrecht.

Voor groepen is er het VVV Gidsenteam Dordrecht. De VVV gidsen verzorgen een stadswandeling door Dordrecht op maat voor uw groep. Met een vertrek- en eindpunt naar keuze en de informatie tijdens de stadswandeling Dordrecht wordt toegespitst op de interesses van de groep.

Op eigen houtje
Natuurlijk kunt u ook zelf gaan wandelen in Hollands oudste stad Dordrecht. Koop bij VVV Dordrecht de VVV Stadswandeling Dordrecht, deze brengt je langs de mooiste plekjes in historisch Dordrecht. Het boekje is compleet met een handige plattegrond met daarin de genummerde route.

Kijk op www.stadswandelingdordrecht.nl voor meer informatie.

 

  • print

VVV Idee

Ontdek Strijensas

Recreëren in Strijensas is hartstikke leuk! De omgeving biedt veel natuur en water. In natuurgebied de Oeverlanden kunt u o.a. heerlijk wandelen!

Lees meer

Ode aan de Synode

Dit jaar is het 400 jaar geleden dat Dordrecht een half jaar lang het centrum van Europa was. Meer dan 100 predikanten, professoren en politici kwamen in Dordrecht bijeen tijdens de Synode van Dordt.

Lees meer

Content VVV Idee