Nieuwe winkel in Graanbuurt

donderdag 9 aug 2018

Giessenburg - Vorige week heeft de KoolStuff Concept Store haar deuren geopend in uniek winkelgebied de Graanbuurt. De winkel biedt gevestigde en opkomende labels, webshops, designers en kunstenaars een fysiek platform voor hun producten die met hart en ziel gemaakt zijn. Niets is doorsnee in de voormalige vintage garage, waarin bijna veertig bedrijven ruimte hebben gehuurd voor een wisselend assortiment met niet alledaagse lifestyle producten.

De KoolStuff Concept Store is het initiatief van Rianne Kool (46). Zij is organisator van beurzen en lifestyle fairs in o.a. het voormalig Land van Ooit, Rotterdam Ahoy, de Jaarbeurs en de Brabanthallen. Eind 2017 heeft zij haar grootste evenement - de voorjaarsfair Lentiade - verkocht, omdat zij na twintig jaar in de evenementen toe was aan een andere uitdaging.

‘Dat heb ik gevonden in de Graanbuurt in Giessenburg. In de basis verschilt er qua werkzaamheden minder dan je zou denken. Bedrijven huren nu alleen geen kraam of pagode tent op mijn evenementen, maar ruimte in de winkel. Het is eigenlijk een permanente mini-fair van bijna veertig bedrijven. We selecteren producten met zorg, die daarom niet alledaags, creatief, ambachtelijk en misschien ook een beetje gek, maar altijd van goede kwaliteit zijn. Van woondecoratie, sieraden, kunst, serviezen en meubelen tot aan keramiek, kleding, dierbenodigdheden, streekproducten en alles daartussen. Voor deze bedrijven nemen wij de verkoop, personeel en promotie voor een vast maandelijks bedrag uit handen.

De officiële opening van de winkel is op zaterdag 25 augustus a.s. tijdens het Summerfestival. De hele Graanbuurt staat die dag in het teken van de zomer met o.a. hapjes, drankjes, live muziek, schminken, Volkswagen Photobooth en Bep & To: jouw personal shoppers van de KoolStuff Concept Store. De openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00-17:00 uur, parkeren en entree gratis.

Meer informatie: www.koolstuffstore.nl en www.graanbuurt.nl

  • print

VVV Idee

Wandelroutenetwerk

Kom wandelen in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden met bijna 600 km aan wandelroutes.

Lees meer

Tourist Day Ticket

Met het Tourist Day Ticket reis je gedurende een hele dag onbeperkt met bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland.

Lees meer

Content VVV Idee