Uitje van de maand

woensdag 1 aug 2018

Cultureel Gorinchem is het groepsuitje van deze maand.

Een ideale groepsdagtocht voor de cultuurliefhebbers met een bezoek aan het Gorcums Museum en het Hendrick Hamel museum maar ook een stadswandeling door het mooie Gorinchem.

De dag begint met koffie en appeltaart daarna bezoekt u het veelzijdige Gorcums Museum met geschiedenis van de stad, Gorcumse schilderijen uit de Gouden Eeuw en Gorcumse kunst van nu. Daarna start de stadswandeling onder leiding van een VVV-gids waarna u van een heerlijke lunch kunt genieten. 's Middags in het Hendrick Hamel museum maakt u kennis met deze zeventiende-eeuwse zeeheld.

Prijs: € 35,- p.p. (min. 15 personen) - inclusief koffie met gebak, entree Gorcums Museum en Hendrick Hamel Museum, stadswandeling o.l.v VVV-gids en lunch.

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Combi-dagkaart musea Dordrecht

Bezoek meerdere musea in Dordrecht met de voordelige combi-dagkaart of combi-tweedagenkaart.

Lees meer

Blader door VVV brochures

Bekijk alle VVV brochures online, blader op je gemak door de mooie uitgaves van Dordrecht, Hoeksche Waard en Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Lees meer

Content VVV Idee