Home ~ Jij ~ Alleen Schwarzkopf op mijn kop

Ik herinner me hoe ik als kind, besmeurd en bestoft van het buitenspelen, het bizarre flesje op de badrand bestudeerde. Ik kon de naam met moeite spellen: “Schwarzkopf”. Vreemde naam voor iets wat je hoofd weer schoon maakt.

Shampoo voor elke dag van Schwarzkopf

Ik was Schwarzkopf niet altijd trouw

Je weet hoe dat gaat: je groeit op, je ontdekt een nieuwe wereld en plots zijn alle vertrouwde dingen uit het verleden niets meer waard. Zo liet ik mij ook beïnvloeden door glamoureuze reclamespots voor shampoos die je haar deden glanzen. Ik liet me vangen door een flamboyante diva die met één slag van haar hoofd een volumineuze bos twee meter lange lokken naar achter zwaaide. Ik huppelde achter het platina-blonde meisje op de alpenwei tussen de vergeet-mij-nietjes. Tot voor kort geloofde ik zelfs dat alleen een shampoo met een wetenschappelijke naam een goede shampoo kon zijn.

Terug naar Schwarzkopf

Die periode ligt nu achter mij. Steeds op zoek naar een betere shampoo ben ik uiteindelijk beland, waar ik veertig jaar geleden begonnen was. Ik had geen idee, maar de meest milde en meest reinigende shampoo blijkt er een van Schwarzkopf te zijn. De Schwarzkopf shampoos staan garant voor glans en volume. Ze versterken de haarstructuur en maken je haren soepel en veerkrachtig. Ze hebben een aangename, niet opdringerige geur. Ze schuimen prettig en spoelen goed uit.

Shampoo voor elke dag en om je haar makkelijker door te kammen van Schwarzkopf

De haarproducten van Schwarzkopf zijn ook niet zo duur in vergelijking met andere merken. Je hoeft niet altijd prijs met kwaliteit te associëren. Dat is een ingebakken gewoonte die consumenten vaak tot vergissingen leidt. Ook een duur product kan van slechte kwaliteit zijn. Ook een goedkoop product kan heel goed zijn. Achter Schwarzkopf schuilt niet direct een wetenschappelijk laboratorium. Er zit wel al meer dan een eeuw ervaring en expertise achter het merk. Ik laat me niet meer op mijn kop zitten, behalve dan door Schwarzkopf.

Is Schwarzkopf een hij of een zij?

Vandaag woont mevrouw of mijnheer Schwarzkopf opnieuw in mijn badkamer. Ik weet nu dat Schwarzkopf staat voor een reeks haarproducten, waar je niet naast kunt kijken. Van shampoo voor dagelijks gebruik tot droogshampoo in een spuitbus. Mild geurend, met zeven kruiden, anti-roos of specifiek voor hem. Daarnaast heb je ook nog eens het gamma styling en haarkleuring. Het zijn stuk voor stuk degelijke producten, die zonder veel poespas al decennia lang een vaste waarde hebben op het vlak van haarverzorging.

Schwarzkopf logo

Maar er is één ding dat ik nog altijd niet weet. Is Schwarzkopf een man of een vrouw? Het logo op de fles geeft niet veel prijs. Ik zie een mysterieus silhouet in zij-aanzicht met een weelderige haardos. Maar is het mijnheer of mevrouw Schwarzkopf? Ik durf het niet te zeggen. Weet jij meer? Laten we een poll doen. Geef via onderstaand reactie-formulier door of jij een M, V of X ziet in het logo van Schwarzkopf. Er valt niets te winnen en er is geen jury die de waarheid kent, maar ik vind het leuk om te doen. Ik ben brandend nieuwsgierig naar jouw antwoord.

door An


0 reacties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *