Giessenlanden gekleurd

woensdag 7 jun 2017

Dit grote kleurboek bevat naast 28 kleurplaten ook 28 gekleurde platen van mooie plekjes in Giessenlanden. Van elk dorp zijn 4 platen te zien. Deze dienen als voorbeeld voor het kleuren.

Het kleurboek is gemaakt door Wim van Wijngaarden uit Giessenburg op verzoek van het museum en draagt bij aan de expositie TE KUNST EN TE KLEUR, die sinds 3 juni in het museum te zien is. Wethouder mevrouw Van Leeuwen-Klink zegt in een voorwoord in het boek: een wel heel bijzonder kleurboek; uniek in zijn soort en werkelijk een pareltje. Met veel zorg en liefde samengesteld door de initiatiefnemers, vrijwiligers van Museum het Reghthuys in Giessenburg.

Dit kleurboek is daarom niet alleen een boek om te kleuren, maar zeker ook om als verzamelobject in huis te hebben. Het kleurboek is te koop in het museum Het Reghthuys te Giessenburg, maar ook op diverse andere verkooppunten in Giessenlanden. Het boek kost slecht € 9,95.

Museum Het Reghthuys is gevestigd aan de Dorpsstraat 10 in Giessenburg. Kijk voor meer informatie over het kleurboek en de expositie opwww.museumhetreghthuys.nl

  • print

VVV Idee

Fort Buitensluis

Veel mensen voelen de aantrekkingskracht van het fort en tijdens het zomerseizoen kun je het fort op vaste dagen bezoeken.

Lees meer

Dordrecht, bijzonder dichtbij

Ontdek de oudste stad van Holland. Laat je verrassen door al het moois dat Dordrecht te bieden heeft en bekijk de prachtige video's en foto's.

Lees meer

Content VVV Idee