Uitje van de maand

donderdag 1 mrt 2018

Uitje van de maand: Dordrecht ‘Verrassend Anders’

Dordrecht leren kennen op een andere manier? Deze tocht neemt u mee voor een wandeling door Hollands oudste stad, een heerlijke lunch in de Witten Haen en een rondleiding en proeverij door distilleerderij Rutte!

De dag begint met een chocoladeproeverij en dan neemt de VVV-gids uw groep mee voor een wandeling door Hollands oudste stad met haar roemrijk verleden. Onderweg is een bezoek aan de Grote Kerk mogelijk en daarna wordt u verwend met een ‘kakellunch’ in de Witten Haen. In de middag een proeverij en rondleiding door distilleerderij Rutte, waar jenevers en likeuren worden gestookt.

Prijs: € 44,95 (vanaf 14 personen)

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Kunstrondje

Liefhebber van kunst, boeken of antiek? Verzamelaar van curiosa? In Dordrecht kun je een rondje maken langs de vele kunsthandels, galeries, antiek- en curiosazaken en antiquariaten.

Lees meer

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Content VVV Idee